Ce s-a intamplat cu elevii din Gaesti care ascultau manele si injurau o profesoara in timpul orei

Dată publicare: 23-02-2015 11:10
Dată actualizare: 26-02-2015 06:50


Elev Gaesti

Cei doi elevi de clasa a XII-a de la Liceul Agricol din Gaesti (Dambovita) care s-au filmat ascultand manele in timpul orei de matematica, dupa care au postat filmul pe o retea de socializare, au fost exmatriculati din liceu.

Acestia nu vor avea dreptul de a se reinscrie in unitatea de invatamant. Consiliul profesoral al Liceului Agricol ”Doctor C. Angelescu” din orasul Gaesti a decis exmatricularea celor doi elevi de clasa a XII-a care in urma cu aproximativ doua saptamani s-au filmat in timp ce ascultau manele si foloseau un limbaj vulgar in timpul orei de matematica, dupa care au postat filmul pe o retea de socializare, potrivit Mediafax.

”Consiliul profesoral a luat act de rezultatul anchetei facute de Comisia de disciplina si, in baza raportului acestei comisii, analizand situatia, a decis exmatricularea celor doi elevi fara drept de reinscriere in unitatea de invatamant”, a declarat, luni, inspectorul scolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, Ovidiu Basceanu.

Acesta a precizat ca sanctiunea aplicata celor doi elevi este cea mai drastica prevazuta in regulament. Cei doi elevi si parintii acestora au fost instiintati oficial prin posta asupra deciziei semnate de 27 de membri ai Consiliului Profesoral al liceului. In 13 februarie, conducerea Liceului Agricol ”Doctor C. Angelescu” din orasul Gaesti a dispus declanșarea unei anchete a comisiei de disciplina la nivelul unitatii de invatamant in cazul celor doi elevi care s-au filmat ascultand manele si folosind un limbaj vulgar, in timpul orei de matematica.

Pe filmuletul postat pe internet de cei doi tineri se aude muzica din telefonul unuia dintre ei si se aud discutiile lor in timp ce, in fundal, profesoara tine lectia de matematica. Profesoara la ora careia a fost realizata filmarea a afirmat ca era concentrata la lectie si nu a remarcat ce faceau cei doi elevi.

Citeste si: Situatie revoltatoare intr-o scoala din Gaesti: doi elevi asculta manele in timpul orei de matematica. Ce facea profesoara

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO