Situatie revoltatoare intr-o scoala din Gaesti: doi elevi asculta manele in timpul orei de matematica. Ce facea profesoara

Dată publicare: 13-02-2015 18:32
Dată actualizare: 16-02-2015 01:08


scoala

Ancheta disciplinara in cazul a doi elevi care s-au filmat in timp ce ascultau manele si foloseau un limbaj vulgar la ora de matematica, apoi au postat inregistrarea pe internet, relateaza Mediafax.

Conducerea Liceului Agricol ”Doctor C. Angelescu” din orasul Gaesti, judetul Dambovita, a dispus inceperea unei anchete disciplinare dupa ce doi elevi s-au filmat in timp ce ascultau manele si foloseau un limbaj vulgar la ora de matematica.

In filmuletul respectiv, postat pe internet de cei doi elevi, se aude muzica din telefonul unuia dintre ei si discutiile lor in timp ce profesoara tine lectia de matematica.

Inspectorul scolar general adjunct de la Inspectoratul scolar Dambovita, Ovidiu Basceanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca in urma verificarilor comisia de disciplina de la liceu va propune sanctiunile in acest caz, acestea urmand sa fie aprobate de Consiliul Profesoral si de Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant.

”Ceea ce s-a intamplat este un eveniment regretabil si care nu poate ramane fara urmari”, a declarat reprezentantul Inspectoratului scolar Dambovita.

Pentru fapta lor, tinerii risca sanctiuni constand in scaderea notei la purtare, eliminarea din scoala pentru o perioada de la trei la cinci zile sau chiar exmatricularea, conform noului regulament de organizare si functionare in invatamantul preuniversitar, a spus inspectorul scolar Ovidiu Basceanu.

Profesoara la ora careia a fost facuta filmarea a afirmat ca era concentrata la lectie si nu a remarcat ce faceau cei doi elevi.

Nu este pentru prima data cand cei doi elevi ai Liceului Agricol din Gaesti au probleme de comportament. Conform unor surse din liceu, in trecut, cei doi elevi au fost amendati de jandarmi in urma comportamentului necorespunzator.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO