Ce aleg sa faca tot mai multe femei cu rochiile de mireasa. Gestul lor a devenit extrem de popular pe retelele de socializare

06-02-2016 17:46

In loc sa le lase sa se demodeze si sa se ingalbeneasca sau, mai rau, sa le distruga conform traditiei "trash the dress", cateva tinere inimoase isi doneaza rochiile de mireasa celor care au mare nevoie de un astfel de cadou.

Asemenea anunturi sunt din ce in ce mai des intalnite pe retelele de socializare si intotdeauna au un final fericit.

Iulia s-a casatorit anul trecut in octombrie dar vrea ca rochia pe care a imbracat-o in cea mai importanta zi din viata ei de pana acum sa ii aduca la fel de multa bucurie si altei fete. Asa ca postat pe Facebook o fotografie si a anuntat ca vrea sa o doneze. Sute de oameni au felicitat-o pentru gestul ei si au raspandit mesajul.

Iulia Hoffman Guceanu: "Cred ca este cea mai utila treaba pe care poti sa o faci cu rochia de mireasa, nu stiu ce ai mai putea face cu ea dupa nunta, decat sa o tii in dulap sau in pod si cred ca majoritatea asa fac."

Cum au fost multe doritoare Iulia a fost nevoita sa aleaga. Rochia ei a ajuns la Mihaela, o tanara din Buzias care se va casatori in august.

Iulia Hoffman Guceanu: "Cred ca dupa intuitie am ajuns la ea si cred ca am si alegerea cea mai potrivita.
Reporter: Mihaela ce ti-a zis cand i-ai dus rochia?
Iulia Hoffman Guceanu: A ramas putin blocata si ea, si eu. Era o chestie noua pentru amandoua. Ea era cu copilul dupa ea, cu catelul, cu caruciorul, cu jucariile cu toate cele a luat rochia, mi-a multumit si asta a fost."

Si Ada, o tanara din Baia Mare, cauta o viitoare mireasa care nu isi va permite niciodata sa isi cumpere o rochie. Chiar daca au trecut 8 ani de la nunta, tinuta ei este in stare buna. Este marimea 38, dar poate fi ajustata.

Ada Domin: "Este ivory, exact cum a fost la inceput. E minunata pentru o viitorare miresica pentru ca preturile in ziua de azi sunt destul de mari. Pentru inchiriere nu vreau s-o dau pentru ca poate fi distrusa."

Alte femei dimpotriva - dau bani ca sa isi distruga rochia. Fenomenul "trash the dress" care presupune o sedinta foto in care mirii isi fac praf hainele de nunta in semn de eliberare de traditii si norme are numerosi fani in strainatate.


VIDEO PROTVPLUS.RO