Inna sustine campania "Durerea nu este iubire", cu un videoclip impresionant. VIDEO

26-11-2011 08:01


Inna s-a alaturat demersului initiat de canalul Acasa si a semnat campania "Durerea nu este iubire", pe care o sprijina. "O fac pentru ca sunt femeie si pentru ca vreau sa ajut femeile" - a spus Inna.

Ieri, de ziua mondiala impotriva violentei domestice, cantareata a lansat videoclipul piesei Endless, cu un puternic mesaj impotriva violentei domestice. Inna joaca rolul unei femei care in aparenta traieste o viata perfecta, dar de fapt este agresata de iubitul ei.

Inna a decis sa ia atitutidine si sa-si foloseasca statutul de vedeta internationala pentru o cauza nobila. Vrea sa lupte impotriva violentei domestice, asa ca a decis sa initieze propria ei campanie, care sa se desfasoare pe plan international (www.bringthesuninmylife.com).

Inna a acordat un amplu interviu canalului Acasa, in exclusivitate, din care veti vedea astazi prima parte. Marti, in cadrul campaniei "Durerea nu este iubire" veti vedea a doua parte, in care artista vorbeste despre prietenele ei care au suferit din cauza violentei domestice, dar si situatii in care a fost martora la asemenea acte de violenta.

Nu uitati ca si voi va puteti alatura in aceasta lupta impotriva violentei domestice daca intrati pe www.accasatv.ro si semnati petitia impotriva violentei domestice.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO