Bucurestenii ies sa faca fitness in toiul noptii. De ce este benefic sa facem sport seara, dupa o zi de munca


Ultimul update: Luni 08 August 2016 07:05
Data publicarii: Vineri 05 August 2016 07:56
Categorie: Stiri Sociale

Tot mai multi bucuresteni aleg sa faca fitness seara. Chiar daca sunt obositi dupa o zi la birou, asta nu ii impiedica sa mearga la sală pana in toiul noptii .

Dupa antrenament elimina stresul din timpul zilei, sunt mai optimisti si au parte de un somn linistit!

Sorina are 28 de ani si lucreaza la o banca din Bucuresti, asa ca cea mare parte a timpului si-o petrece la serviciu. Are in spate 7 ani de fitness, aerobic si alti cativa de handbal, pentru ca, spune ea, sanatatea e pe primul loc.

Sorina: "Imi creeaza o stare de bine si imi provoaca un somn linistit si totodata imi creeaza o stare de optimism."

De cativa ani buni, si Sebastian spune ca a inceput sa mearga la sala. Este arhitect, iar asta ii ocupa intreaga zi.

Sebastian: "Lucrez destul de mult in timpul zilei si asta e o zi rezonabila sa vin la sala. E un mod tonifiant de a termina ziua si de a avea un somn linistit."

Dupa douasprezece ore de stat in picioare, in ziua ei libera, Catalina alege sa faca seara sport de intretinere cu un antrenor personal.

Catalina: "Imi este foarte dificil sa vin dimineata, sunt in forma maxima mai mult seara. Ma incarc aici la sala, sunt super relaxata psihic, nu doar fizic, mi-am dezvoltat si musculatura, nu eram asa, am alta rezistenta, alta stare de spirit."

Florin Nicola, antrenor: "Fiecare are un stil de viata foarte diferit, cel mai bine ar fi sa isi aleaga perioada zilei in care sa isi faca antrenamentul in care se simt mai in forma si mai motivati!"

Pentru astfel de antrenamente bucurestenii platesc de la 399 euro pe an si se bucura de program prelungit pana aproape de miezul noptii.

Andreea Ambrono, manager: "La antrenamente, seara, dupa terminarea programului reusesc sa elimine stresul acumulat pe intreaga perioada a zilei. "

Specialistii spun ca dupa o zi la serviciu, sportul nu doar ca ne ajuta sa ne realxam corpul, dar aduce si multe alte beneficii, fie in controlul greutatii sau in preventia bolilor cardiovasculare.

VIDEO PROTVPLUS.RO