Bucurestenii, dependenti de cumparaturi! Magazinele sunt pline si noaptea!


Ultimul update: Luni 05 Noiembrie 2012 12:30
Data publicarii: Duminica 14 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Cumparaturile nocturne revin la moda si sunt extrem de apreciate, in special de bucuresteni. Unii au invatat ca, in prag de Craciun, e bine sa evite magazinele ziua, cand cozile de la case sunt mai lungi decat cele din trafic.

Am inceput sa cumparam cate putin, sa nu mai intram in aglomeratia cea mare inainte de sarbatori. E mai liber noaptea totusi decat ziua.
cumparator

Bucurestenii au luat din nou cu asalt magazinele, cu gandul la masa de Craciun. Iar cei care tin la nervii lor dorm mai putin noaptea.

Pe faza si mai ales dornici sa faca vanzari record, proprietarii marilor magazine au cerut ca angajatii lor sa lucreze mai mult. In special cei din capitala

Daca la Real se lucreaza non-stop, ceilalti au un anumit orar.

Hipermarketurile Carrefour vor fi deschise pana la ora 24, iar lantul Auchan este deschis pana la ora 2:00 dimineata. Cei de la Cora vor avea program non-stop incepand de vineri, in timp ce Metro a functioneaza asa de la inceputul lunii. 

Si daca nu gasiti cadoul perfect in hipermarketuri, targurile de Craciun au si ele oferte irezistibile pentru toate buzunarele!

Tags: craciun, cadouri,

Decembrie, luna shopping-ului online in Marea Britanie
Romanii au inceput goana dupa cadouri!
Mos Nicolae a adus si anul acesta cadouri si nuieluse!
VIDEO PROTVPLUS.RO