Brasovul are in sfarsit brad de Craciun! Impodobit, bineinteles!


Ultimul update: Vineri 25 Mai 2012 10:59
Data publicarii: Sambata 13 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Aseara, s-a dat oficial startul sarbatorilor de iarna si la Brasov, odata cu aprinderea instalatiei de lumini a bradului de Craciun din centrul orasului.


Evenimentul trebuia initial sa aiba loc acum cateva zile, insa planurile au fost date peste cap de o vijelie care a daramat saptamana trecuta bradul de 29 de metri. De aceasta data, autoritatile s-au asigurat ca spectacolul de lumini va reusi, indiferent cum va fi vremea.

Sute de brasoveni au invadat Piata Sfatului ca sa fie martorii momentului cand, in sfarsit, orasul lor va fi cuprins de atmosfera sarbatorilor. Au admirat bradul impodobit cu 15.000 de beculete si cu nu mai putin de doi kilometri de ghirlande.

Noul brad are doar 21 de metri, cu opt mai putin decat cel care a fost doborat de rafalele violente de vant. Incidentul de saptamana trecuta a fost insa dat uitarii de localnici, care, dupa spectacolul de lumini, au fost invitati la un concert sustinut de cantareti si trupe faimoase.

Atmosfera de basm si la Targu Mures, unde, de asemenea, au debutat oficial sarbatorile de iarna. Aparitia-surpriza a lui Mos Craciun, la volanul unui autobuz, a provocat entuziasmul copiilor.  Fericirea li se putea citi pe chipuri, cand Mosul i-a invitat la o plimbare prin oras.

Pentru ceremonia de la Targu Mures, autoritatile locale au cheltuit 400.000 de lei.

Vezi aici care e cel mai scump brad din lume!

Jucarii trainice! Din lemn, dar scumpe!
Targurile de Craciun,
Mos Craciun i-a adus unui ren o peruca dotata cu coarne
VIDEO PROTVPLUS.RO