Bandele de parcagii, stapane in parcarile publice din Capitala. Ce a patit consilierul general.VIDEO


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 13:14
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2011 19:22
Categorie: Stiri Sociale

Din cauza acestor indivizi mai mult sau mai putin organizati, dar si din lipsa de interes, municipalitatea pierde anual 100 de milioane de euro, iar soferii timp si bani.

S-a convins de asta si un consilier general, caruia i-a fost vandalizata masina.

Consilierul general Mihai Voicu a fost pedepsit pentru vina de a se fi certat cu un individ care a considerat ca o parcare publica este tarlaua lui. Acesta din urma i-a zgariat masina.

Voicu a ramas cu buzele umflate chiar daca politistii au pus mana pe agresor. L-au amendat, dar pentru ca nu are un venit este lasat in pace. Altfel spus se va intoarce in parcare unde va dirija in continuare masinile, contracost.

Asa s-a intamplat si marti seara, cand mai multe echipaje de la politia locala au facut curatenie in parcarile din centru. Doar pentru cateva ore.

"Parcagiii sunt o casta. Casta asta a aparut de cativa ani, 4, 5 6. Multi sunt proveniti din cersetorii de semafor. Au vazut sa scoata un ban din parcari. Asa au devenit stapani peste parcari ale Primariei. Isi reocupa locul dupa ce sunt amendati", spune Razvan Popa, purtator de cuvant Politia Bucuresti.

Altfel spus, daca nu punem cate un echipaj in fiecare parcare, lucurile vor ramane la fel.

Tags: parcari, incidente,

VIDEO. A reusit o parcare laterala incredibila, intr-un spatiu cu doar 26 cm mai mare decat masina
Topul costurilor locurilor de parcare pe regiunea EMEA. Dubaiul mai ieftin ca Bucurestiul
VIDEO PROTVPLUS.RO