Balul Bobocilor 2012: Parintii platesc, magazinele si cluburile profita, elevii se distreaza

Ultima actualizare: 15-11-2012 06:44

Eleganta, frumusete si distractie cat cuprinde. Altfel spus, s-a deschis sezonul balurilor in licee. Petreceri de care profita din plin patronii cluburilor, ai magazinelor de haine, dar si organizatorii de evenimente.

De exemplu, duminica seara, in Capitala, bobocii de la  "Jean Monnet'', au demonstrat ca pot sa fie la inaltime si pe scena, dar si atunci cand au fost intrebati ce planuri de viitor au. Deocamdata insa, cariera poate sa mai astepte, a fost concluzia generala.

Adolescentii care au concurat pentru titlurile de miss si mister au incercat sa demonstreze ca parintii lor n-au investit degeaba in haine si in bijuterii. Pacat insa accesoriile nu au avut cum sa-i ajute si la proba de cultura generala.

Dupa ce a primit calificative maxime pentru carisma, eleganta si istetime Iosif a cistigat titlul de mister boboc. Desi la 14 ani tanarul cunoaste toate cluburile la moda din oras nu pare sa fie nepasator nici in legatura cu viitorul sau. Este constient ca ultimele doua generatii de liceeni n-au avut mari realizari la examenul de bacalaureat.

Si cea care a devenit aseara cea mai populara fata din liceu vrea tot o cariera in drept. Desi in poza vezi o tinara frumoasa, dornica de distractie in realitate fata sustine ca nu mizeaza doar pe aspectul fizic.

Intr-un final Sophia a fost desemnata miss boboc. Spune ca a studia la ''Jean Monnet'' este deja o traditie la ea in familie.

Insa una peste alta petrecerea de aseara poate trece cu usurinta si drept o prezentare de moda reusita.

De un bal de neuitat au avut parte si bobocii Colegiului Mihai Viteazul. Fiecare pereche din concurs a reprezentat cate o tara cu traditiile specifice.

La final juriul a desemnat catigatorii, iar Ana-Maria si Andrei au fost alesi miss si mister boboc 2012 dupa ce au facut senzatie cu dansuri si cantece rusesti.

De pe urma acestor baluri prospera o industrie. Pe de-o parte magazinele de haine vand intr-o perioada moarta tinute elegante si scumpe, iar pe de alta cluburile incaseaza sume considerabile din inchirierea spatiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO