Atractie turistica la malul Dunarii! Statiune exclusivista pe bani europeni

Dată publicare: 02-11-2010 00:00
Dată actualizare: 26-10-2012 08:56


Am trait sa o auzim si pe asta. Pe malurile Dunarii, in judetul Caras Severin, sta sa rasara o statiune exclusivista, cum numai in insulele pline de soare si de palmieri mai exista.

Nu are inca un nume comercial, insa potrivit proiectului, turistii se vor putea caza in bungalow-uri ridicate pe piloni.

Statiunea lacustra ar putea sa aseze pe harta turistica a luminii si Berzasca, inca o comuna banala cu oratanii pe ulite. Insa daca proiectul chiar devine realitate, la malul Dunarii nu vor mai trage barci de pescari, ci yahturi.

Intreaga investie se ridica la 1,6 milioane de euro din fonduri europene. Jumatate din bani au intrat deja in conturile primariei.

Tot acolo ar putea sa se deschida si un centru de formare profesionala pentru ca cei care au dat toata viata la coasa sa invete cum sa se poarte frumos cu musafirii.

Cum totul pare sa mearga snur, un singur neajuns se iveste la orizont. Nimeni nu stie cum o sa fie tinuti la distanta de casutele pultitoare insuportabilii tantari. Pana la vara, autoritatile locale promit o solutie.


VIDEO PROTVPLUS.RO