Asociatia "Salveaza vieti": Afla cum poti ajuta copiii bolnavi de cancer!

Dată publicare: 04-12-2009 00:00
Dată actualizare: 07-05-2012 02:11


"Salveaza copiii care mor asteptand! Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer!" Acesta este mesajul noii campanii a Asociatiei "Salveaza vieti".

Centrul de Transplant Medular din cadrul Clinicii Louis Turcanu din Timisoara are nevoie de doua camere sterile de transplant si 100.000 Euro. Astfel profesorul Margit Serban spune ca ar salva 60 de copii in 2010.

CUM POTI AJUTA!

Impozitul pe profit al companiei tale este directionat 100% catre stat? Initiatorii campaniei spun ca "autoritatile au decis sa nu investeasca in sanatate. Statul este cel mai incompetent gestionar!"

"Nu fi partas la risipirea banilor!" este indemnul Asociatiei "Salveaza vieti".

Impozitul pe profit al companiei tale poate avea o alta repartizare: 80% catre stat, 20% catre ONG. Avantaje? Nu te costa nimic. Ai controlul fondurilor si transparenta. Poti influenta gestionarea fondurilor.

Codul Fiscal prevede ca poti decide asupra modului de folosire a unei parti din impozitul pe care il datorezi statului.

Conform Titlului 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

CE SA FACI?

Incheie un contract de sponsorizare cu Asociatia "Salveaza Vieti" si astfel directionezi 20% din impozitul pe profit datorat statului catre copiii bolnavi de cancer din Romania.

Afla mai multe despre campanie din documentul atasat!

Afla mai multe despre medicul Margit Serban!


VIDEO PROTVPLUS.RO