Asociatia OvidiuRo ofera o sansa copiilor saraci care vor la gradinita. Cum ii putem ajuta si noi

Dată publicare: 08-12-2012 19:11
Dată actualizare: 11-12-2012 06:47


Copiii din familiile sarace au nevoie de sprijinul nostru pentru a beneficia de educatie - cel mai de pret dar pe care il putem face. Vorbim mai ales de cei mici, care ar trebui sa mearga la gradinita - sistem nesubventionat de stat.

Asociatia OvidiuRo face eforturi mari sa ii ajute si, pana acum, a reusit in cazul a peste 1400 de prescolari.

Programul "Fiecare Copil in Gradinita" al Asociatiei OvidiuRo ii sprijina pe copiii saraci, dar si pe parinti lor deopotriva. La o gradinita din Dolj, in satul Braniste vin acum 26 de copii din comunitatea extrem de saraca a zonei.

La numai 23 de ani, Zamfira isi creste singura cei cinci copii. Reuseste cu greu sa ii intretina cu numai 200 de lei pe luna, proveniti din alocatii. Fara ajutor, cei mici nu ar fi trecut probabil nicio zi pe la gradinita.

In cadrul programului fiecare copil primeste imbracaminte si incaltaminte in valoare de 300 de lei, iar parintii cate un tichet de 50 de lei lunar pentru fiecare copil inscris la gradinita.

Cei care doresc sa ajute un copil defavorizat sa mearga la gradinita pot sa doneze bani, in cadrul programului, apeland numarul (021) 315.88.06.

Tags: ovidiuro,


VIDEO PROTVPLUS.RO