Costtel.ro stie cel mai bine ce abonament pentru mobil ti se potriveste!

05-02-2009 00:00


Portalul de internet va fi realizat de Autoritatea de Comunicatii si va permite sa alegerea celei mai bune oferta de pe piata, in functie de cate minute, SMS-uri sau internet folosim pe luna.


Totodata, operatorii sunt obligati ca de acum incolo sa ne informeze mult mai bine pentru ce ne taxeaza.

3.500 de petitii au ajuns anul trecut la Autoritatea Nationala pentru Comunicatii. Iata doar cateva dintre acestea:

Ionut din Bucuresti reclama ca operatorul nu ii ofera o copie a contractului.

Cristian a apelat de trei ori la serviciul de relatii cu clientii si a primit trei solutii diferite la problema semnalata.

Sau Neculai din Vaslui, care s-a trezit ca abonamentul i s-a prelungit automat si ca va fi penalizat usturator, daca il reziliaza.

Si totusi, la ce operator sa iti faci abonament daca esti nemultumit? Aici va veni in ajutor pagina de internet unde vom introduce exact numarul de minute de care avem nevoie, iar sistemul ne va propune cele mai avantajoase oferte de pe piata.

Mai mult, de acum vom sti mai bine tarifele, cum putem depune reclamatii sau vom fi anuntati prin SMS la sfarsitul contractului. Prea mult, spun insa cei din companiile de telefonie.

"Decizia ANC, desi salutara în intentie, reprezinta o reglementare excesiva, cu efecte economice imprevizibile, intr-o perioada de incertitudini economice. De asemenea, consideram ca Decizia excede competentele de reglementare ale ANC", se anunta intr-un comunicat,.

Intr-o perioada in care suntem cu totii mult mai atenti la cheltuielile zilnice, aceste reglementari noi ar trebui sa ne ajute sa ne gestionam mai bine costurile cu telefonul mobil. Pentru ca pana la urma, asta inseamna sa fii chibzuit. Sa profiti de cel mai bun serviciu disponibil, la cel mai mic pret.

VIDEO PROTVPLUS.RO