Alternativa ieftina pentru litoral. Nota de plata pentru o zi petrecuta pe un strand din Bucuresti

Dată publicare: 14-07-2013 20:10
Dată actualizare: 17-07-2013 06:51


Tinerii care n-au simtit briza marii in acest week-end, dar au vrut totusi sa se bronzeze au asediat la propriu piscinele din marile orase. Au avut parte de concerte, baie in spuma si chiar valuri in bazinele speciale.

De la bar si-au comandat cocktail-uri si mancarurile rafinate, iar pentru buna lor dispozitie au incercat sa nu se enerveze cand a venit nota de plata.

Bucurestenii au fugit la piscina, de caldura sufocanta din apartamente. Talentat, acest domn a castigat o sampanie pentru prestatia pe care a avut-o pe ringul de dans.

Client strand: "Sotia e la mare, eu am venit aici cu prietenii."

Barbatii fara obligatii au gasit in acesta zi insorita un prilej tocmai bun sa-si expuna trupurile. Cativa au mizat pe tatuaje.

Pentru o zi, si Wilmark a renuntat la distractia de la malul marii si a intretinut atmosfera de la piscina in stil latino.

Pentru o zi de distractie in Capitala, bucurestenii platesc mai putin decat pentru una in nordul litoralului. Intrarea la pisicina costa intre 50 si 80 de lei la sfarsitul saptamanii.

La asta se adauga banii pentru mancare si bautura. O persoana care bea 3 beri si mananca 2 feluri de mancare plateste la final cam 120 de lei. La toate aceste cheltuieli, daca sunteti la mare mai scoateti din buzunar cel putin 25 de lei pentru inchirierea sezlongului. Si bineinteles adaugati cazarea si transportul.


VIDEO PROTVPLUS.RO