Afacere profitabila inceputa cu doar 8 lei. Reteta aplicata de doua tinere din Alba Iulia, prietene din copilarie

Ultima actualizare: 17-12-2014 07:03

O afacere profitabila inceputa cu doar 8 lei - e povestea a doua tinere din Alba Iulia, care organizeaza petreceri pentru copii. Primul pas a fost sa cumpere de la un second hand doua costume de clovni si sa gaseasca un sarbatorit.

Copiii le-au indragit imediat, iar de atunci telefonul suna tot timpul. Secretul succesului, spun cele doua prietene, este sa pui pasiune in ceea ce faci! Iar norocul lor? Cei mici iubesc printesele!

Prietene din copilarie, Iulia si Cristina s-au regasit dupa ce ani de zile au studiat marketing in strainatate. Dupa ce si-au amintit cat de bine se simteau cand se jucau impreuna, le-a venit ideea sa continue traditia, dar sa castige si bani din asta.

Iulia Gus, animator: "Costumele le-am luat de la second 4 lei fiecare, o investitie de 8 lei. Mai intai ne-a chemat cineva era 1 iunie nu stia ce sa faca cu copiii si am zis ca am eu doua costume, stiu sa ma joc cu copiii vin si ii distrez eu. Asa s-a nascut afacerea. Am luat joaca asta foarte in serios si noua ne place unde am ajuns."

Numarul personajelor de basm a crescut repede la petreceri, iar echipa s-a marit si ea cu inca o prietena din copilarie. Cei mici sunt cei mai pretentiosi clienti! insa le-au indragit din prima pe fete. Le trimit si scrisori de multumire.

Iulia si Cristina si-au facut si un site, ca sa fie usor de gasit pe internet, dar cei mai multi clienti sunt fermecati la petrecerile unde ele inveselesc atmosfera si ii amuza pe zeci de prichindei.

Un parinte multumit inseamna si o recomandare buna pentru alti doritori, asa ca printesele noastre pregatesc cu grija fiecare petrecere.

Preturile unor astfel de petreceri pleaca de la 90 de lei si pot ajunge la cateva sute, in functie de preferintele micilor sarbatoriti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO