600 de copii din zonele afectate de inundaţii, în vacanţă la Bran-Moeciu


Ultimul update: Joi 11 Octombrie 2012 09:17
Sursa: Pro TV
Data publicarii: Marti 05 August 2008 01:00
Categorie: Stiri Sociale
Copiii sinistraţilor, în vacanţă

Au trecut printr-un coşmar şi acum au nevoie mai mult decât oricine de ajutor. Mulţi dintre copiii din satele lovite de inundaţii în nordul Moldovei nu mai au casă, iar de jucării nici nu poate fi vorba.

Exact la aceşti copii greu încercaţi s-au gândit proprietarii de pensiuni din zona Bran-Moeciu. Până la începerea anului şcolar, ei vor găzdui aproximativ 600 de copii din zonele grav afectate, ca să-i ajute să mai uite de necazuri.

Prima serie de 50 de copii a venit din localităţile Tibeni şi Săuceşti. Au fost selectaţi din familiile cele mai greu încercate şi nu este de mirare că pe ochIi lor se citeşte încă teamă şi durere. Poveştile lor sunt şocante.

Zâmbetul pe care şi l-au recăpătat micii sinistraţi e singura plată la care se aşteaptă cei 12 proprietari de pensiuni care s-au oferit să-i găzduiască. Toţi au la rândul lor copii şi înţeleg prin ce au trecut familiile din Moldova.

Programul va continua şi în săptămânile următoare, astfel încât până la începerea şcolii să se bucure de o vacanţă adevărată toţi copiii din zonele afectate de inundaţii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO