Pensionarii s-au călcat în picioare pentru un bilet la tratament

Dată publicare: 04-08-2008 01:00
Dată actualizare: 06-08-2012 07:24


Pensionarii s-au călcat în picioare

Zeci de bătrâni din Bucureşti s-au aşeazat aseară la coadă la casa de pensii, ca să-şi depună în zori dosarele. Spre dimineaţă, după ce nu au închis un ochi şi au tremurat bine, unii dintre ei s-au făcut că uită ordinea.

Pensionarii au dat zdravăn din coate şi i-au călcat pe concurenţi pe picioare ca să ajungă primii la ghişeu. Greu de crezut că aceşti oameni mai aveau o fărâmă de putere în ei după o noapte nedormită. Mai ales că sunt vârstnici şi bolnavi.

Teama că nu vor mai prinde biletul i-a transformat însă pe unii în adevăraţi rugbişti. Asta, după ce nu au închis un ochi toată noaptea ca să nu scape strigarea listelor, care au fost anulate spre dimineaţă.

Ca să nu-şi piardă locul, bătrânii s-au strâns grămadă lângă ghişeu, unde câte o doamnă sau un domn mai impunător şi spirit organizatoric luau listele la control. Întârzierea la apel s-a taxat scump cu eliminarea de pe listă.

O comisie specială de la Casa de Pensii va analiza fiecare dosar. Peste o lună, bătrânii care îndeplinesc toate condiţiile vor primi câte o foaie de odihnă în staţiunile balneare unde îşi doresc sau unde mai sunt locuri libere.

Sursa: Pro Tv


VIDEO PROTVPLUS.RO