5 școli din București rămân închise din 8 februarie, iar cursurile se vor face online

05-02-2021 16:32


Elevii din 5.000 de școli vor învăţa online. Cum s-au pregătit instituțiile de învățământ

Cursurile vor fi reluate în format obișnuit începând de luni, 8 februarie, în unităţile de învăţământ din Capitală, cu excepţia a cinci şcoli.

 

Este vorba despre următoarele unități de învățământ: Liceul Tonitza, Liceul Traian Vuia, Șocala Gimnazială 124, Grădinița nr. 35 și Grădinița nr. 185.

"Întrucât incidenţa de infectare pe raza municipiului Bucureşti e situată între 1 şi 3 la mie, începând cu ziua de luni, în scenariul doi, vor începe activităţile faţă în faţă în toate unităţile de învăţământ din municipiul Bucureşti - preşcolarii, clasele I-IV şi clasele terminale. (...) Am avut cinci excepţii, cinci unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Bucureşti care vor continua activităţile doar în sistem online, situaţie generată de infrastructură sau de lipsa apei curente sau a altor servicii de care au nevoie pentru a asigura siguranţa elevilor", a spus prefectul Traian Berbeceanu după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pe tema redeschiderii unităţilor de învăţământ.

 

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO