Un bărbat de 35 de ani, tată a 6 copii, omorât și abandonat de doi muncitori

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un bărbat de 35 de ani, tatăl a şase copii, a sfârşit ucis în bătaie într-o comună din Bacău. Omul a fost pedepsit crunt pentru că a îndrăznit să ceară socoteala unor muncitori, care cu o zi înainte îi pălmuiseră fratele.

Doi suspecți l-au omorât şi apoi l-au abandonat într-o grădină. Familia a căutat victima o noapte întreagă şi abia spre dimineaţă l-au găsit fără viaţă.

Suspecţii sunt un băiat de 17 ani şi un bărbat de 46 de ani, lucrători la o exploatare forestieră din comună Orbeni. Niciunul nu recunoaşte acuzaţiile de omor calificat. Procurorii spun că cei doi l-au ucis în bătaie pe bărbatul de 35 de ani, când acesta a venit la ei să le reproşeze că îl loviseră pe fratele său.

Şase copii cu vârste între 9 luni şi 15 ani au rămas orfani de tată. Mama lor se teme că nu îi va putea creşte de una singură.

Tatiana Lorenţ, soţia victimei: ”Mi-a zis fata prin telefon ca pe soţul meu l-a găsit mort în şanţ. L-am găsit acolo în şanţ şi e lovit tare. El aseară a dispărut şi nu l-a mai găsit nimeni nici poliţia.”

Liviu Lorenţ, fratele victimei: "Toată noaptea l-am căutat şi azi dimineaţă l-am găsit. Am luat-o prin pădure şi l-am găsit. Era mort. Era lovit la cap şi spatele vânăt."

Cei doi suspecţi sunt încă la audieri. Bărbatul de 46 de ani riscă până la 25 de ani de închisoare, în timp ce adolescentul ar putea fi trimis într-un centru de detenţie pentru 15 ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO