Tragedie în Italia. Un român, acuzat că a agresat sexual și omorât un bebeluș

26-01-2021 16:14


O dramă teribilă zguduie Italia. Un român în vârstă de 25 de ani este acuzat că a agresat sexual și a omorât în bătaie un bebeluș în vârstă de numai un an și jumătate.

De loc, tânărul este din Borșa, județul Maramureș și a plecat în urmă cu mai mulți ani din țară. Potrivit datelor apărute în presa din peninsulă, individul avea în grijă fetița partenerei, o italiancă. În urma autopsiei însă, anchetatorii au aflat că micuța a avut parte de o moarte extrem de violentă și ar fi trecut prin clipe de coșmar înainte de a se stinge. Tânărul român a fost reținut de carabinieri.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani s-a născut în localitatea Borșa, însă a plecat cu mama lui în Italia de la vârsta de cinci ani. Acolo se pare că ar fi intrat în diferite anturaje dubioase, încă din adolescență, povestesc rudele. Bunicii au aflat că nepotul lor a fost arestat, însă nu le vine să creadă că s-a abătut asupra familiei lor o astfel de nenorocire.

Bunic: „Am stat trăznit că a vorbit feciorul și cu mama sa și nu ne-a venit a crede. N-a mai fost condamnat. El a fost la lucru și a stat și cu o femeie. Ce a putut face amărâtul ăsta de băiat.”

Bunicii au aflat de acuzațiile aduse nepotului de la un alt băiat, prin telefon. Aceștia ar fi știut că, recent, tânărul s-ar fi mutat cu iubita lui. Fata avea o fetiță din altă relație. Vestea că acum tânărul a ajuns pe mâna carabinierilor pentru ororile de care este acuzat, a căzut ca un trăsnet pentru familia din Maramureș.

Bunică: „Am auzit duminică. Ne-a sunat celălalt băiat și ne-a spus ce s-a întâmplat. Stătea cu mama și el îngrijea de fetiță. Lucra la un abator, după în construcții, în Franța. Anturajul, prietenii cu turci, cu marochini, mai avea mama lui probleme că venea târziu acasă. Nu demult stă cu italianca, de dinainte de sărbători: „Tată, nu te băga că eu sunt fericit cu ea” și i-a spus „Robert, nu ți-e ție acum să te căsătorești”. Astăzi are judecată, prima înfățișare la tribunal.“

Potrivit informațiilor apărute în presa din peninsulă, pe corpul fetiței s-au găsit mai multe vânătăi,  pe mâini și pe picioare, leziuni la cap, dar și răni care au scos la iveală și o agresiune sexuală. Primele date publicate în urma autopsiei au arătat că micuța a avut o moarte violentă.

Vecină: „A fost un copil liniștit, crescut numai de mamă. De micuț a plecat în Italia, că aici, în România, nu-i cu ce trăi. Mama lui lucrează și băiatul când venea, în august, era liniștit. Nu-mi vine să cred și nu-l cred în stare de așa ceva. Doamne ferește!”

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost reținut și urmează să ajungă în fața magistraților italieni, cu propunere de arestare.


VIDEO PROTVPLUS.RO