Român împuşcat de un italian pentru că şi-a cerut salariul cuvenit. Agresorul e liber


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 20:57
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019 20:54
Categorie: Stiri Socante
copil, impuscat, iasi

Un român care muncea în construcţii în Italia a fost împuşcat de un localnic pentru care lucrase.

Românul de 38 de ani, care lucra ca zidar în localitatea Sant’Ippolito din regiunea Marche, a avut un conflict cu un localnic, un bărbat de 60 de ani. Omul a venit să îi ceară banii înapoi, moment în care italianul a scos un pistol şi l-a împuşcat în picior, apoi a fugit.

Potrivit presei locale, italianul cumpărase o casă anul trecut, apoi a plătit o echipă de muncitori, printre care şi românul, pentru a-l ajuta să o renoveze.

Le-a promis că îi plăteşte în primăvară, dar când oamenii au venit să-şi ceară salariul cuvenit – câteva mii de euro – s-a prefăcut că se duce în casă să aducă banii. A venit cu un pistol, a început să urle la ei şi a tras, rănindu-l pe român.

Omul a ajuns la spital, dar rănile sale nu sunt grave. Localnicii spun însă că s-au temut pentru vieţile lor când au auzit focuri de armă în plină zi. Carabinierii îl caută în continuare pe agresor, care e încă liber.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO