Patru crime înfiorătoare. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea a fost omorât în timp ce încerca să scape

Ultima actualizare: 21-09-2021 21:01
Patru crime înfiorătoare. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea a fost omorât în timp ce încerca să scape
Poliția britanică

Patru crime înfiorătoare au avut loc într-o mică localitate din Marea Britanie. Doi copii și mama lor au fost înjunghiați în somn, iar un al treilea copil, care a încercat să scape, a fost găsit mort în apropierea locuinței.

Copiii de 11 și 13 ani au fost descoperiți fără viață în paturile lor. Lacey, în vârstă de 11 ani, fratele său John, în vârstă de 13 ani, au fost descoperiți de polițiști în casa lor din Killamarsh, Derbys, Și mama lor, Terri Harris, de 35 de ani, zăcea moartă lângă ei, arată publicația „The Sun.”

Prietena copiilor Connie Gent, în vârstă de 11 ani, care venise să doarmă la ei, a fost descoperit, de asemenea, mort în apropierea locuinței.

Un localnic a relatat că vecinii au auzit țipete, sâmbătă în jurul orei 20:00, din casa situată în localitatea Killamarsh, Derby, dar nimeni nu a chemat Poliția.

„Cred că nimeni nu s-a gândit să sune la poliție. Apoi a fost liniște pentru restul nopții. Am auzit apoi țipete la prima oră” a relatat martorul.

Poliția a sosit în jurul orei 7.30 iar agenții i-au găsit pe Terri, Lacey și John uciși în paturile lor.

„Au fost înjunghiați mortal. Al treilea copil a fost ucis în timp ce încerca să scape, așa cred. A fost terifiant” a adăugat localnicul.

Un bărbat de 31 de ani, pe nume Damien Bendall, a fost arestat sub acuzația de crimă, după ce a fost găsit sub un copac.

Polițiștii au confirmat marți ororile, explicând că suspectul a fost dus la spital pentru răni auto-provocate, înainte de a fi interogat de polițiști.

Ofițerii au efectuat și marți cercetări prin împrejurimi, arată sursa citată, în timp ce localnicii au adus lumânări și flori la casa groazei, în memoria victimelor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO