Răsturnare de situație în cazul copilului care a murit după ce a mâncat shaorma. Rezultatul autopsiei

Dată publicare: 18-09-2018 17:25
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Cazul copilului de trei ani și jumătate din orașul Pantelimon care a murit, în primăvară, după ce a mâncat șaorma, ar putea fi închis, fără să fie confirmate bănuielile inițiale ale părinților.

Medici legiști au finalizat raportul necropsiei, iar concluzia lor este că băiețelul s-a stins din cauze naturale.

Tatăl copilului care a murit în luna mai după un episod controversat, mai exact după ce toată familia a mâncat o șaorma de la un fast-food din cartierul Pantelimon, a fost audiat marți la Parchet.

El a intrat în posesia raportului de expertiză și implicit a citit concluziile specialiștilor de la Institutul de Medicină Legală. Aceste concluzii resping ceea ce au crezut părinții în primă fază, și anume că tragicul deces ar fi fost provocat de o toxiinfecție alimentară.

Medicii legiști spun că în trupul neînsuflețit al copilului, care avea 3 ani și jumătate, nu s-au găsit substanțe toxice. Părerea lor este că moartea ar fi fost cauzată de o boală autoimună de care băiețelul suferea și care nu putea fi descoperită la vârsta de 3 ani și jumătate.

Părinții au la dispoziție câteva săptămâni pentru a apela la părerea unui specialist care să le explice care sunt concluziile și mai ales cum se explică această tragedie. De asemenea, dacă vor avea argumente, ei vor putea să ceară o expertiză suplimentară.

Documentul este extrem de tehnic, având un limbaj specializat, însă din discuții reiese clar că tragedia nu s-a produs din cauza acelei șaorme.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: copil, saorma, parinti,


VIDEO PROTVPLUS.RO