O profesoară din Constanța a fost găsită decedată în casă, cu urme de strangulare şi mâinile legate

Dată publicare: 08-04-2021 13:20
Dată actualizare: 08-04-2021 14:45


Caz înfiorător, în Cernavodă! Poliția investighează o crimă, petrecută într-un apartament din oraș.

O femeie de 52 de ani a fost găsită fără suflare, în condiții greu de descris în cuvinte. Toate indiciile duc către un sfârșit crunt.

Victima a fost găsită cu urme de strangulare pe gât, cu o pereche de şosete în gură, cu mâinile legate la spate şi cu faţa în jos, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", pompierii au fost mobilizaţi în urma primirii unui apel la 112.

"În această dimineaţă, în jurul orei 9:00, prin apel unic pe 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare şi, de asemenea, în sprijin o ambulanţă SAJ. Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată", a transmis ISU.

Femeia găsită moartă fusese profesoară de psihologie la Medgidia şi, conform unor vecini, persoana care în ultimul timp a fost văzută în locuinţa acesteia este un muncitor care îi montase jaluzele la ferestrele locuinţei.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ancheta în acest caz este în derulare, fiind suspiciuni de comiterea infracţiunii de omor.


VIDEO PROTVPLUS.RO