O bătrână din Câmpia Turzii a murit, după ce fiul ei ar fi provocat o explozie în urma unei dispute

Ultima actualizare: 04-01-2021 19:41
Crimă

Sfârşit cumplit pentru o femeie de 80 de ani din Câmpia Turzii. Bătrâna a fost strivită de un perete, după ce fiul acesteia ar fi provocat o explozie.

Potrivit anchetatorilor, în urma unor discuţii mai aprinse, fiul femeii şi-a ieşit din minţi şi ar fi dat drumul la gaze. Imediat s-a produs o deflagraţie urmată de incendiu şi biata femeie a fost prinsă sub un perete prăbuşit.

Totul s-a petrecut în câteva clipe. S-a auzit doar un zgomot puternic, apoi au apărut flăcările. Unul dintre vecini l-a văzut pe bărbatul de 50 de ani cum a ieşit în fugă din curte.

Oamenii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor, gândindu-se la ce e mai rău, mai ales că ştiau că în casa locuieşte şi bătrâna de 80 de ani.

Vecin: „A sărit gardul la vecinul şi a arătat că arde casa. Pe urmă au venit salvarea, pompierii, zicea că a fost dat drumul la toate robinetele, s-a auzit în toată strada bubuitul”.

Mai multe autospeciale au intervenit de urgenţă, însă pentru biata femeie nu s-a mai putut face nimic. A fost găsită fără viaţă, sub dărâmături.

Fiica bătrânei povesteşte că fratele ei locuia împreună cu mama lor. Nu avea un loc de muncă şi nu era căsătorit, iar femeia încerca adesea să îl îndemne să-şi facă un rost în viaţă. O ultimă discuţie l-a scos din minţi pe bărbat.

Fiica victimei: „Nu ştiu ce a fost în mintea lui. Când am plecat de aici era liniştit, mai zicea mama că nu şi-a făcut un rost în viaţă, părea abătut şi dezamăgit că nu avea familie”.

Oamenii sunt îngroziţi de modul în care a pierit biata femeie.

Principalul suspect, fiul bătrânei, a scăpat cu viaţă şi s-a ales cu doar câteva arsuri. Acum este cercetat pentru omor.

El a fost transportat de urgenţă la spital. Doctorii spun că acesta are câteva arsuri minore la nivelul feței şi că se află în stare stabilă. Între timp, parchetul a deschis deja un dosar penal pentru violenţă în familie urmată de omor.

Imediat după externare, bărbatului de 50 de ani urmează să i se facă şi o expertiză psihiatrică, apoi va fi audiat.

Vecinii povestesc că femeia avea adesea discuţii cu el, pentru că nu are un loc de muncă, nu şi-a întemeiat o familie şi este foarte izolat, iar din casa celor doi răzbăteau replici dure.

Ultima discuţie a dus însă la acest deznodământ tragic. Dacă va fi găsit răspunzător pentru faptele sale, bărbatul riscă închisoarea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO