Noi detalii în cazul femeii din Bacău ce a fost omorâtă de soț și lăsată în mașină

Ultima actualizare: 23-01-2020 18:15

Ancheta crimei din Bacău bate pasul pe loc, iar procurorii aşteaptă veşti de la echipajele trimise în căutarea bărbatului care se presupune că şi-a omorât soţia, într-un acces de furie.

Scafandrii din Neamţ, veniţi cu două bărci, au răscolit şi joi  zona canalului de pe râul Bistriţa, însă vântul puternic şi valurile mari le-au zădărnicit eforturile. După-amiaza au fost nevoiţi să se oprească.

Prietenul bărbatului dispărut a sunat la 112, să anunţe că el i-ar fi mărturisit că vrea să-și ia viaţa, după ce şi-a ucis nevastă care voia să divorţeze. Femeia a fost găsită moartă, în maşina familiei.

La indicaţiile celui care a sunat la 112 pompierii au mers la canalul hidrotehnic din oraş. Acolo au găsit maşina în care se afla biata femeie.

Martor: „S-au certat amândoi şi a omorât-o şi a dat telefon că se aruncă în apă. Ea a fost omorâtă acolo în maşină. Voia să se despartă de el. Aşa am auzit aici cum vorbeau oamenii."

Cristina Goroneanu, medic Bacău: „A fost identificată o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 30 de ani, găsită decedata, cu multiple semne de violenţă prezente. Nu am putut face altceva decât să constatăm decesul."

În apropiere, anchetatorii au descoperit şi urme de paşi, pe malul noroios. Cel mai probabil, aparţin soţului victimei, potrivit poliţiştilor. Acesta ar fi dispărut, se pare, în apă.

Bogdan Mânel, ISU Bacău: „Se acţionează cu o barcă pneumatică cu un sonar şi o autospecială de scafandri. Este o misiune dificilă din cauza vremii nefavorabile."

În maşină lângă femeie a fost găsit şi un bilet prin care bărbatul îşi explică gestul.

În ultimele luni, tânăra în vârstă de 31 de ani a muncit în Italia, în timp ce bărbatul ei a rămas acasă, în Bacău. Conform unor surse din anchetă, el ar fi adunat datorii imense la jocurile de noroc şi astfel ar fi ajuns pe mâna cămătarilor.

Ca să le achite, ar fi trebuit să vândă un apartament pe care îl moştenise de la părinţii lui, însă femeia nu ar fi fost de acord pentru că şi ea ar fi investit în locuinţa banii munciţi în straintate.

Cuplul are o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate. Copila a rămas în grija bunicilor.

Căutările bărbatului vor fi reluate mâine.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO