Incendiu în centrul Capitalei. Pompierii au găsit un cadavru în clădire

Ultima actualizare: 09-03-2019 20:03

Pompierii au intervenit sâmbătă după-amiază pe bulevardul Mihail Kogălniceanu din Capitală.

UPDATE 13:30 Opt autospeciale de stingere şi patru autoscări participă sâmbătă la stingerea unui incendiu produs la un bloc de locuinţe aflat pe Bulevardul Kogălniceanu din Bucureşti, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov Daniel Vasile.

În incendiu a decedat o persoană de aproximativ 70 de ani care nu s-a putut evacua singură.

"Este o clădire cu parter, două etaje şi mansardă. Acest incendiu s-a manifestat la partea superioară, la mansardă. Aceasta era locuită şi din cauza flăcărilor foarte mari există un locatar în vârstă de aproximativ 70 de ani care nu s-a putut evacua şi a găsit decedat. La stingerea incendiului participă opt autospeciale de stingere şi patru autoscări", a declarat Daniel Vasile.

El a precizat că în acest moment toate spaţiile au fost verificate.

"În acest moment toate spaţiile au fost verificate. Colegii mei lucrează pentru îndepărtarea învelitorii de tablă de la acoperiş. În prezent încă mai există focare de incendiu care pot fi observate. Nu mai sunt flăcări", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Daniel Vasile a afirmat că "mansarda interioară are o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi".

"Faţă de această clădire, în stânga şi în dreapta, sunt clădiri cu acelaşi regim de înălţime iar acoperişurile acestora au fost protejate de incendiu", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

UPDATE 12:30 Pompierii au anunţat că nu se mai observa flacara iar fumul nu mai are o intensitate ridicata. Se actioneaza in continuare cu autoscarile, prin intermediul carora s a reusit limitarea propagarii pe orizontala la acoperisul cladirilor invecinate.

Incendiul a izbucnit la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Mihail Kogălniceanu din Capitală. Pompierii au intervenit cu 3 autoscări. 

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, s-au înregistrat degajări mari de fum şi flacără în mansardă. fiind constituite echipe de căutare-salvare în interior.

Echipele de cautare-salvare au gasit în interiorul clădirii o persoana decedată. Ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 70 de ani.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO