Femeie din Brașov, găsită înjunghiată în propria casă de polițiști. Vecinii sunaseră la 112 din alt motiv

Ultima actualizare: 26-01-2020 10:02

Anchetă de amploare la Braşov, după ce o femeie a fost găsită fără viață în casa ei, cu urme de lovituri pe corp. Polițiștii au ajuns la fața locului în urma unui alt incident. Vecinii anunțaseră că un bărbat este violent.

După ce l-au imobilizat pe individ, anchetatorii au făcut cercetări pe stradă și așa au ajuns la locuinţa femeii, aflată în apropiere și i-au găsit cadavrul.

Vecinii spun că femeia de 87 de ani locuia singură şi nu are copii, iar soţul ei a murit în urmă cu doi ani.

Vecin: "Cine a atacat-o o fi visat că are bani, dar banii ei erau în alte treburi, în cont, la vecini"

Oamenii legii au ajuns inițial la fața locului în urma unui alt incident, după ce vecinii i-au anunțat că un bărbat violent loveşte cu pumnii şi picioarele într-o poartă de pe stradă. După ce l-au imobilizat pe individ, anchetatorii au plecat din poartă în poartă, în căutarea martorilor. Când au ajuns şi la casa femeii, au găsit-o fără suflare în locuinţă, cu mai multe lovituri de cuţit pe corp. Poliţiştii au îngrădit imediat zona şi au început măsurătorile.

Deocamdată polistii nu permit accesul în apropierea casei, iar criminaliştii fac în continuare cercetări la faţa locului şi ridică amprente de la locul crimei.

Oamenii povestesc că vecina lor nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

Vecin: O femeie paşnică.
Reporter: Nu se ştie să fi avut vreun conflict cu cineva de pe stradă?
Vecin: Dar nu cum. Nu era agresivă, ea era aşa... dădea mâncare la pisici.

Un echipaj de la serviciul de medicină legală din Braşov a ajuns în faţa casei pentru a prelua trupul neînsufleţit.

Acum criminaliştii încercă să vadă dacă există o legătură între moartea femeii şi celălalt incident în care a fost implicat bărbatul care a făcut scandal. În afară de individul violent găsit în curte, anchetatorii au dus la audieri şi o parte dintre vecinii care au reclamat scandalul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO