O femeie de 74 de ani, ucisă de fiul ei, sub privirile nepoatei și ale soției bărbatului

Ultima actualizare: 18-12-2019 08:33

Sfârșit sângeros marți seară pentru o femeie de 74 de ani din Timișoara.

Victima a fost ucisă cu bestialitate chiar de fiul ei, sub privirile neputincioase ale nepoatei și ale soției bărbatului.

Individul este acum cercetat pentru omor și a fost reținut pentru 24 de ore.

Se pare că bărbatul s-a certat cu soția lui, iar copila în vârstă de 15 ani și-a sunat bunica să vină să îi împace pe cei doi.

Din păcate, când femeia a ajuns, bărbatul s-a năpustit asupra ei cu un cuțit și a înjunghiat-o. Minoră a fost cea care a sunat la 112 după ajutor, iar la față locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție.

Bătrâna a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la spital, însă leziunile i-au fost fatale.

Mihai Grecu, medic-șef UPU Smurd: „A fost adusă cu manevre de resuscitare în curs, colegii de aici au continuat resuscitarea, dar în ciuda eforturilor pe care le-au depus timp de mai bine de o oră de la intrarea în departament, pacienta nu a putut fi resuscitată. Probabil leziunile interne provocate de cuțit, ca urmare a agresiunii, au fost mult prea severe".

Bărbatul avea afecțiuni psihice și tocmai fusese externat de la spital. Mai mult de atât, se pare că în momentul atacului individul era sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Dacă se dovedește că avea discernământ în momentul care a comis fapta, acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO