Poveste scandaloasă în Timișoara! Un executor judecătoresc în vârstă de 60 de ani este suspectat de procurorii DIICOT că ar fi întreținut relații intime cu minore.

Surse din anchetă susțin că ar fi implicate cel puțin cinci fete, însă trei dintre ele au sub 18 ani.

La audieri, executorul judecătoresc a negat toate acuzațiile și a susținut că este doar ... o confuzie de nume.

Procurorii au descins la prima oră în cabinetul executorului judecătoresc. Cel vizat a fost ridicat de anchetatori și dus la audieri. Trebuie să dea explicații într-un dosar în care este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani insistă că este nevinovat.

Procurorii au percheziționat atât locuința, cât și biroul executorului judecătoresc. Ei au căutat probe în calculatorul și în telefonul suspectului. Până acum, anchetatorii spun că ar fi cinci victime, dintre care trei minore și alte două majore.

Potrivit DIICOT, în anul 2017, bărbatul ar fi racolat mai multe fete cu vârste între 13 și 18 ani pe care le-ar fi convins să întrețină cu el relații intime, într-un apartament din Timișoara.

Denisa Marchiș, psiholog judiciar: "Efectele asupra victimelor diferă: trebuie să ținem cont de act, durata, măsura în care s-a dat consimțământul sau nu și resursele pe care le are orice persoană".

Conform unor surse din anchetă, executorul judecătoresc le-ar fi promis tinerelor bani și faptul că vor avea o viață lipsită de griji.

Percheziții au avut loc și în apartamentul în care ar fi dus fetele. Cei de la Protecția Copilului Timiș spun că, deocamdată, nu au fost sesizați, însă în cazul în care li se va cere ajutorul, minorele implicate vor fi consiliate psihologic.