Doi soţi din satul Sculia, care aparţine de oraşul Gătaia, din judeţul Timiş, au fost găsiţi decedaţi într-o anexă a locuinţei lor. Cei doi au lăsat şi un bilet de adio, în care anunţau că sunt depresivi.

”Azi, în jurul orei 09:10, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiţi decedaţi la locuinţa de domiciliu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi fiind găsiţi spânzuraţi într-o anexă a casei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Bărbatul de 59 de ani era preot reformat, iar soţia lui de 53 de ani era asistentă medicală la cabinetul stomatologic din localitate. Cel care i-a găsit a fost chiar medicul stomatolog.

Au lăsat în biletul de adio că sunt măcinați de depresie

Se pare că luni noapte au decis să își pună capăt zilelor, împreună. Potrivit unor surse, ar fi lăsat în urmă un bilet de adio, în care spuneau că sunt măcinați de depresie și că nu mai fac față greutăților.

Au fost găsiți chiar de medicul cu care muncea femeia. Acesta era îngrijorat că asistenta nu a mai ajuns la cabinet, așa că a mers la locuința lor. Așa cum se procedează în astfel de cazuri, polițiștii au deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă.