Crimă urmată de sinucidere în centrul Capitalei. Orbit de gelozie, un bărbat de 62 de ani şi-a ucis partenera cu zece ani mai tânără, după ce ar fi aflat că femeia îl înșeală.

Bărbatul, medic stomatolog de origine germană, a lăsat un bilet de adio în care a scris că îi pare rău. Amantul femeii a fost cel care a anunțat la poliție dispariția ei.

Cei doi locuiau pe bulevardul Unirii, în centrul Capitalei, într-un apartament situat la etajul cinci. Crima ar fi avut loc în noaptea de duminică spre luni, spun surse din anchetă și a fost descoperită luni seară.

Bărbatul ar fi aflat că femeia cu care avea o relatie de zece ani ar fi avut un iubit. Înfuriat din cale afară, a ucis-o, apoi şi-a luat viaţa. Anchetatorii au găsit un cuțit lângă el.

Potrivit unor surse din anchetă, amantul femeii a mers la secţia de poliţie ca să anunţe faptul că aceasta nu mai era de găsit de câteva zile. Uşa era încuiată pe interior, iar pompierii au fost nevoiţi să o spargă pentru a le permite accesul anchetatorilor în locuinţă.

Trupul femeii a fost găsit în bucătărie, în timp ce agresorul zăcea fără viață în sufragerie.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a lăsat un bilet de adio în limba germană în care a scris, printre altele, că îi pare rău. Din păcate, nu tot biletul a fost descifrat de anchetatori, aşa că acesta a fost trimis către un traducător autorizat.

Bărbatul lucra ca medic stomatolog în Germania, în timp ce femeia era contabilă la o firmă din Bucureşti. Cei doi nu erau căsătoriţi şi nu aveau copii împreună.

Vecină: "Am văzut şi noi poliţie, dar nu am înţeles ce s-a întâmplat mai exact".

Reporter: "Scandal aţi auzit?".

Vecină: "Nu".

Trupurile celor doi au fost transportate la Medicină Legală pentru autopsie.

Între timp, cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri si procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.