Criminalul din Timiș care a ucis un bărbat cu drujba, condamnat la închisoare pe viață

Ultima actualizare: 21-01-2020 18:11

Unul dintre cei mai cruzi criminali a fost condamnat la închisoare pe viaţă, la aproape un an după ce a ucis cu drujba un bărbat, în judeţul Timiş.

Fapta lui a şocat atunci o ţară întreagă, după ce individul a intrat în casa victimei şi l-a urmărit prin gospodărie, până când l-a prins într-un colţ şi l-a omorât.

Săptămâna viitoare se împlineşte exact un an de la faptele săvârşite cu o cruzime de nedescris. Individul care a primit sentinţa pe viaţă a venit în toiul nopţii în localitatea Sânandrei, de lângă Timişoara, unde locuia victima, un bărbat de 44 de ani. În casa dormeau şi trei minori în momentul în care individul a început să taie uşa cu drujba, ca să pătrundă înăuntru.

Disperat, tatăl şi-a aruncat unul dintre fii pe geam, ca să îl salveze, iar fiul cel mare şi iubita lui s-au ascuns în casă. Bărbatul şi-a urmărit apoi victima prin casă şi l-a prins în curte, unde l-a şi ucis.

Cei doi avuseseră în conflict mai vechi, legat de vânzarea unei maşini. O altă anchetă a fost deschisă atunci, după ce s-a descoperit că fiul cel mare ceruse ajutor la 112 de două ori, până când să fie trimis un echipaj. Până acum însă, nu au fost anunţate rezultatele acesteia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO