Coadă de dricuri, fotografiată în fața spitalului din Craiova. Managerul a confirmat situaţia

Ultima actualizare: 06-11-2020 18:31
Spitalul judetean din Craiova

O fotografie realizată marţi a dat naștere la comentarii pe rețelele sociale. O coadă de dricuri a umplut aleea de acces la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Imaginea a fost postată pe rețeaua socială Reddit de către un utilizator și preluată de publicația locală Gazeta de Sud. Se pot vedea în imaginea de ansamblu o coadă formată din mai multe mașini mortuare, care își așteaptă rândul.

Imaginea este autentică, a confirmat pentru sursa citată managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici, care a dat și lămuriri.

coada dricuri

Situația prezentă în imagine a avut loc marți, când, într-adevăr, în spital au existat mai multe decese ale unor pacienți, a precizat managerul.

„Nu programăm decesele… Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul Laurențiu Ivanovici.

Managerul spitalului din Craiova a precizat că sunt și pacienți cu coronavirus printre decedați. De altfel, marți, în ziua atribuită de acesta fotografiei, au fost 15 pacienți eliberați de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate Covid.

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți Covid”, a mai spus Laurențiu Ivanovici.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO