Ce s-a descoperit despre tatăl care şi-a violat fiica de 13 ani. Copila are un handicap locomotor

11-04-2019 17:00

Caz şocant la Târgovişte. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi violat fiica vitregă, de 13 ani, care a şi născut un copil.

Adolescenta suferă de un handicap şi se deplasează cu ajutorul unui scaun rulant. Cum individul a negat că ar fi întreţinut reletii sexuale cu ea, poliţiştii au cerut un test ADN, iar rezultatul a arătat că el este tatăl bebeluşului.

Miercuri seara a fost încătuşat şi dus în arestul Poliţiei Dâmboviţa

Fata de 13 ani, cu handicap locomotor, provine dintr-o familie sărmană şi mai are 5 fraţi. Familia a locuit o perioadă într-o clădire dezafectată de la marginea oraşului, apoi într-un centru social. La începutul acestui an, asistenţii de aici au observat că fata era însărcinată, iar o lună mai târziu copila a născut prematur.

Încă de atunci atunci autorităţile au avut bănuiala că bărbatul care a abuzat de copila aflată într-un scaun rulant era chiar tatăl ei vitreg. Individul a fost dat afară din centrul social, iar poliţiştii au deschis un dosar penal şi au început să strângă probe.

Bebeluşul a fost ţinut o perioadă în spital, iar acum se afla în grija unui asistent maternal profesionist. La externare, adolescenta s-a întors în centrul social.

Tatăl vitreg a fost reţinut pentru 24 de ore. Pus în fata dovezilor incontestabile, a mărturisit totul.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol.


VIDEO PROTVPLUS.RO