Caz șocant. Un bărbat din județul Timiș și-a ucis soția cu un topor și s-a spânzurat

Ultima actualizare: 16-09-2020 20:55

Un bărbat şi-a ucis soţia, cu un topor, într-o anexă a gospodăriei din oraşul Jimbolia, judeţul Timiş, apoi s-a spânzurat de un copac din grădina casei.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 47 de ani i-a aplicat soţiei sale, în vârstă de 41 de ani, mai multe lovituri cu un topor, aceasta decedând într-o anexă a locuinţei din oraşul Jimbolia, judeţul Timiş. După ce şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul s-a spânzurat de un copac aflat în grădina casei.

La faţa locului au sosit criminaliştii care au făcut cercetări, iar poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş încearcă să afle cum s-au întâmplat lucrurile.

Cei doi locuiau în orașul Jimbolia și erau căsătoriți de mai mult timp. Aveau patru copii împreună, însă căsnicia nu a fost una liniștită, după cum povestesc vecinii lor. Din casa lor s-ar fi auzit deseori certuri și chiar bătăi. Noaptea trecută însă, scandalul s-a terminat dramatic.

Bărbatul de 47 de ani și-a închis soția, de 42, într-o anexă a gospodăriei. Acolo a lovit-o mortal. Apoi a ieșit în curte, unde și-a pus capăt zilelor. În tot acest timp, în casă erau cei doi copii minori: în vârstă de 3 și 14 ani.

De altfel, o echipă de la Protecția Copilului a mers dimineață acolo, pentru a decide ce se va întâmpla cu ei. Ceilalți copii ai familiei sunt majori.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO