Bărbatul din Capitală care și-a ucis soția s-a predat. Ce a făcut imediat după crimă

Dată publicare: 02-07-2020 07:47
Dată actualizare: 03-07-2020 12:01


Crimă şocantă într-o familie din Capitală. Într-un acces de furie un bărbat de 49 de ani și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuţit.

Cuplul avea 3 copii, iar unul dintre aceştia ar fi asistat la cumplită scenă. Femeia de 47 de ani nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

După ce iniţial a fugit, soţul ucigaş s-a predat câteva ore mai târziu poliţiei. 

Alarma a fost dată în jurul orei 17:30, când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit.

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa şi cu cei 3 copii într-un bloc, la etajul șase. Crima a avut loc chiar în bucătăria apartamentului, în timp ce fetiţa lor, o elevă în clasa a VIII-a, se afla în locuinţă. La scurt timp după oribilul incident bărbatul a fost văzut coborând pe scări de către o vecină.

Femeie: "A avut timp să se şi schimbe şi să plece pe scări, aia a făcut. Că s-a întâlnit o vecină şi nici măcar nu a ştiu că el o omorâse pe nevastă-sa. Chiar unul dintre copii mi-a spus mie că a spălat cuţitul şi s-a schimbat de haine şi a plecat."

Cei doi soţi aveau împreună 3 copii, un băiat de 20 de ani şi gemeni - un băiat şi o fată în clasa a VIII-a.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a lucrat pe vapor până anul trecut când s-a întors acasă. Nu avea antecedente penale şi nu au fost emise ordine de protecţie. De altfel vecinii spun că nu era un bărbat agresiv, iar aparent, în faţa lor, cei doi păreau că se înţeleg bine.

Administrator: Îi ştiu de 10-15 ani de când sunt în bloc, familie, copii.
Reporter: S-au certat vreodată?
Administrator: Nu, niciodată, oameni ok. El era un om ok.

Femeie: "O familie pe care îi cunoaştem de când au venit în bloc, nu avem ce spune rău de oameni. Ei sunt o familie de oameni serioşi, nu avem cuvinte. Nu ştim ce s-a întâmplat în familia lor."

Femeia în vârstă de 47 de ani a fost resucitată minute în şir dar în ciuda eforturilor medicale a fost declarat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.


VIDEO PROTVPLUS.RO