Bărbat ucis de urs, în Vrancea. Omul avea o furcă la el ca să se apere

Ultima actualizare: 07-05-2019 14:19

Descoperire şocantă la marginea unui sat din Vrancea. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 70 de ani a fost găsit de localnici, iar după urmele de pe corp, oamenii şi-au dat seama că victima a fost ucisă de un urs.

Bărbatul ajutase în timpul zilei de, luni, o vecină să cureţe de vegetaţie un teren aflat într-o pădure, la 3 kilometri de satul Livezile.

Acolo l-au găsit aproape de lăsarea întunericului membrii familiei, îngrijoraţi de faptul că omul nu răspundea la telefonul mobil. Ei au anunţat imediat incidentul la 112.

Bărbatul de 70 de ani avea la el o furcă şi încercase probabil să se apere, lucru care mai tare l-a provocat pe urs. Poliţiştii criminalişti au identificat pe corpul victimei urme de muşcături şi de sfâşiere.

Urmează să fie făcută însă şi o expertiză medico-legală, care să lămurească pe deplin condiţiile în care a încetat din viaţa bărbatul.

Localnicii ştiu că în zonă urşii au mai atacat animale domestice, stupi, livezi sau gospodării, dar niciodată oameni. Autorităţile locale vor să facă un memoriu și să ceară autorizaţie de împușcare a ursului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO