Bărbat lovit mortal de un tren care plecase de puțin timp din Gara de Nord

01-03-2019 08:10

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Capitală. Joi seară, el a fost lovit în plin de un tren care abia plecase din Gara de Nord şi se îndrepta spre Constanța.

La faţa locului au venit salvatorii, însă din nefericire pentru victimă, nu s-a mai putut face nimic. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla dacă a fost un accident sau dacă omul s-a sinucis.

Incidentul s-a produs în dreptul haltei Griviţa. Deoarece era noapte, iar zona nu este bine luminată, mecanicul locomotivei nu l-a văzut pe bărbatul care se afla pe linia ferată. Nu a putut să frâneze, iar victima a fost lovită în plin.

În acest moment, ancheta este în desfășurare, iar o echipă de la procuratură cercetează zona pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs incidentul.

Omul se afla într-o zonă în care accesul pietonilor este strict interzis, iar cei care doresc să traverseze liniile de cale ferată trebuie să meargă pe un pasaj pietonal suprateran.

La faţa locului a venit un echipaj de la Institutul de Medicină Legală, iar trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat pentru necropsie. Anchetatorii vor încerca să stabilească dacă a fost vorba despre un gest extrem sau un accident.

Pe durata cercetărilor la faţa locului, trenurile care urmau să circule prin zona respectivă au fost oprite temporar în staţiile de pe traseu.

Un tren care venea de la Constanța a staţionat în Gara Băneasa şi a ajuns în Gara de Nord cu o întârziere de peste două ore.

Tags: tren, sinucidere, gara,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26