A murit pe loc după ce a ajuns cu bolidul decapotabil sub roțile unei dube

Ultima actualizare: 20-07-2020 18:05

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 25 de ani din Făgăraş, care se afla la volanul unei maşini puternice şi circula cu viteză pe DN1.

Într-o curbă, bărbatul nu a mai putut stăpâni bolidul, care s-a răsturnat şi a ajuns pe contrasens, sub roţile unui microbuz de călători. Probabil că, în ecuaţie a contat şi faptul că asfaltul era ud, după o ploaie torenţială.

Șofer: "A intrat cu viteză în curbă şi s-a dat peste cap. Maşina venea dinspre Braşov, a sărit peste aia şi duba asta venea dinspre Sibiu şi l-a luat, l-a dat peste."

Microbuzul care venea din sensul opus s-a trezit dintr-o dată față în faţă cu bolidul, care efectiv a zburat peste parapeţii din beton şi nu a mai putut evita impactul, povestesc martorii.

Șofer: "O fi venit tare din partea asta şi asta s-o suit pe el...nu ştiu ce să zic. Viteză şi puţină ploaia şi asta a fost.

Doar o minune a făcut ca cei şapte oameni, pasageri în microbuzul implicat în accident, să scape doar cu zgârieturi. Patru dintre ei au fost consultaţi de echipajele medicale ajunse la faţa locului, dar au refuzat internarea.

Șofer: "Sunt foarte multe curbe şi trebuie atenţie multă cu depăşirile, cu astea, mai uşor."

Drumul în zonă este cunoscut ca fiind periculos. Acum doi ani aici au fost montaţi parapeţi de beton care separă sensurile de mers şi împiedică depăşirile riscante. Chiar şi aşa, unii accelerează nebuneşte.

Șofer: "E periculos drumul ăsta, multe accidente."

Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri mai bine de două ore, până ce poliţiştii au încheiat cercetarea la faţa locului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO