Weekend perfect pentru schi in statiunile montane din Vestul tarii. Cum va fi vremea la munte

23-03-2013 13:49


schi,straja

“Luna martie nu afecteaza stratul de zapada”, este afirmatia unui administrator de partie din statiunea Muntele Mic. Asta pentru ca la munte a nins din nou si ce s-a topit saptamana trecut, s-a depus din nou miercuri si joi.

La Straja vremea este frumoasa, este soare, si in acest weekend vor fi precipitatii numai spre sfarsitul zilei de duminica. Sambata, temperaturile vor fi cuprinse intre -9 grade si 4 grade Celsius.


In statiunea montana Ranca, prognoza meteo este si mai favorabila turistilor. Cerul va fi predominant insorit in acest sfarsit de saptamana, iar temperatura maxima va ajunge si la 7 grade Celsius. Vantul va sufla cu 22 de kilometri la ora, iar umiditatea va fi de 48%.


La Muntele Mic, cerul va fi partial noros, insa precipitatii sunt asteptate abia spre sfarsitul zilei. Temperaturile pentru weekend sunt curpinse intre -12 grade si -5 grade Celsius. Duminica, meteorologii au anticipat ca vor cadea din nou fulgi de zapada, insa intr-o cantitate rezonabila.


In statiunea Semenic, vremea va fi rece, temperaturile vor fi negative sambata, insa vor creste duminica. Atunci temperaturile vor fi cuprinse intre -3 si 2 grade si sunt asteptate precipitatii sub forma de ninsoare.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO