Si tu poti rescrie povestea bolnavilor de cancer! Trimite un SMS la 8843 si convinge-i si pe prietenii tai sa se implice

20-01-2015 13:39

Fundatia Sfanta Irina a fost infiintata in 1998 si se ocupa de ingijirea bolnavilor de cancer in stadii avansate. Cadre universitare, cercetatori si doctoranzi sunt membrii fondatori.

Clinica Nera este proiectul pornit de Fundatia Sfanta Irina dar pe care il putem sprijini cu totii. Prima clinica de recuperare oncologica din Romania ar urma sa trateze 1000 de pacienti pe an, printr-o terapie personalizata nevoilor si specificului fiecarui bolnav.

In plus, in Clinica Nera, pacientii ar urma sa fie invatati si cum sa-si schimbe viata incat sa anuleze posibilitatea unei recidive.

In Romania, apar anual 2.000 de noi cazuri, tara noastra aflandu-se, din pacate, pe primele locuri in Europa atunci cand vine vorba de mortalitatea prin cancer.

Proiectul Nera a obtinut o finantare de la Uniunea Europeana, in valoare de 70% din totalul costurilor de implementare a proiectului, cu conditia ca restul de 30% sa fie acoperit de Fundatia Sfanta Irina.

Suma necesara finalizarii proiectului este 1.200.000 euro, aceasta reprezentand obiectivul financiar al campaniei ample de strangere de fonduri demarata in 2011.

Acum, Fundatia Sfanta Irina are nevoie de 100.000 de euro, adica 50.000 de donatori care sa doneze 2 euro printr-un SMS trimis la numarul 8843.

Si tu poti rescrie povestea bolnavilor de cancer! Trimite un sMS si apoi trimite si povestea mai departe.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO