Posetele femeilor au mai multe bacterii decat toaletele obisnuite

15-05-2013 13:24

geanta

Posetele femeilor contin mai multe bacterii decat o toaleta obisnuita, arata un studiu realizat de Initial Washroom Hygiene.

Testele au aratat ca unul din cinci manere de poseta strange suficienti microbi pentru a reprezenta un pericol pentru sanatatea femeilor, relateaza dailymail.co.uk.

Cel mai "murdar" obiect din geanta unei femei este crema de mana. Cutiile cu crema din genti strang mai multi microbi decat scaunul unei toalete obisnuite. Luciul de buze si tuburile de mascara sunt in aceeasi situatie.

Potrivit studiului realizat de Initial Washroom Hygiene, gentile din piele sunt cele mai expuse microbilor din cauza texturii poroase care permite cresterea si inmultirea bacteriilor.

Cercetatorii le sfatuiesc pe femei sa-si curete mai des gentile cu servetele antibacteriene pentru a preveni infectiile.

"Gentile intra regulat in contact cu mainile si alte suprafete, de aceea riscul de a transfera diferite tipuri de germeni este foarte mare, mai ales din cauza ca gentile nu sunt atat de des curatate", a declarat Peter Barrat, manager la Initial Washroom Hygiene

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO