Ministerul Sănătății: A fost descoperit un al doilea medic care a obținut ilegal parafă


Ultimul update: Vineri 08 Februarie 2019 16:32
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019 16:26
Categorie: Stiri Sanatate
Medic

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a descoperit un al doilea medic care a obținut codul de parafă în mod ilegal, potrivit Ministerului Sănătății.

După ce Matteo Politi, un italian cu 8 clase a fost descoperit că opera ilegal în clinici din România, DSP a făcut noi verificări.

„În urma verificărilor demarate la DSPMB după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal, a fost identificat un al doilea caz asemănător. Pentru că există în desfăşurare o anchetă demarată de Poliţie şi Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz. Ministerul Sănătăţii continuă verificările la DSPMB şi va pune în continuare la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile obţinute în urma acestor verificări", a transmis Ministerul Sănătății, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, cele două persoane care au obţinut cod de parafă în mod ilegal nu mai prestează servicii medicale.

„Ministerul Sănătăţii va întreprinde toate măsurile necesare pentru a asigura pentru pacienţi servicii medicale în condiţii de maximă siguranţă, în concordanţă cu reglementările legale în vigoare'', a mai precizat sursa citată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO