Campanie a Ministerului Sănătăţii: „Stai acasă un Revelion! O singură noapte cu prietenii poate costa o viaţă“

29-12-2020 13:56


Campanie

Ministerul Sănătății a demarat, marți, o campanie de conștientizare a riscurilor care pot apărea dacă românii se vor strânge în număr mare de Revelion.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii a fost publicată o postare prin care românii sunt sfătuiţi să petreacă singuri în noaptea de Revelion, din cauza pandemiei de Covid-19.

„O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor” este mesajul Ministerului Sănătății.

„Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană”, continuă mesajul Ministerului Sănătății, care îi sfătuiește pe români să deschidă o șampanie „doar pentru tine”.

„Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac. Meriți.”, mai transmite Ministerul Sănătății.

Până marți, 29 decembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 623.066 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.637 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Totodată, de la începutul pandemiei, 15.469 persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO