Vezi ce mesaj i-a trimis Mihaela Borcea lui Cristi, inainte de nunta cu Alina

Mihaela Borcea

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela, nu a uitat de barbatul pe care l-a iubit si i-a transmis actionarului dinamovist un mesaj inainte de nunta cu Alina.

Click: Mihaela Borcea a ales sa nu fie in tara la nunta fostului sau sot, ea fiind plecata la un eveniment in Italia, alaturi de fiul sau. „Ii doresc sa fie fericit. Cadoul pe care i l-am oferit sunt cele 3 bijuterii, cred ca nu are nevoie de alte cadouri, 3 diamante. Cred ca i-am oferit cel mai frumos cadou din viata asta si dintr-o alta viata”, a spus Mihaela Borcea. Alina si Cristi Borcea au avut duminica dupa-amiaza cununia religioasa, care va fi urmata de un chef de zile mari. Aproape 600 de invitati participa la petrecerea care are loc la centrul de evenimente Ambasad'OR, din Otopeni.

Libertatea: A murit cea mai batrana utilizatoare de Facebook din Romania. Afla povestea ei  Deși pare incredibil, la 101 ani, o batrana romanca avea cont de Facebook. Chiar daca nu reușea sa ințeleaga prea bine tehnologia la varsta ei, atunci cand nepoții i-au spus despre ce este vorba s-a amuzat teribil. Elena Moise a devenit cea mai batrana romanca de pe rețeaua de socializare, chiar in ziua in care a implinit 100 de ani, adica pe 8 martie 2010. Atunci, stranepoții, mandri de faptul ca au un membru al familei care a trait un secol, i-au facut cadou de aniversare contul de Facebook. Este drept ca prietenii pe care femeia ii avea pe Facebook erau in majoritate din familie, copii, nepoți și chiar stranepoți, dar like-uri a primit și de la cei uimiți de varsta ei.

Ziarul ring: Adelina Pestritu: „Sunt egoista, nu impart patul cu nimeni!” „Faptul ca lumea e curioasa cum traiesc persoanele cunoscute nu e insa de condamnat”, considera Adelina Pestritu, care ieri si-a dezvaluit, in premiera, noul look dupa „reparatia” la nas suferita recent. "Este un subiect destul de delicat pentru mine si imi doresc sa nu-l mai dezvolt. Nu-mi face placere sa-mi amintesc prin ce clipe am trecut si cat de greu mi-a fost sa ma refac! Oamenilor le este foarte usor sa puna etichete, sa speculeze, sa arunce cu pietre, dar nu se gandesc ca nu toata viata unei persoane cunoscute este creata dupa un scenariu. Sunt o persoana careia ii place sinceritatea si nu cred ca m-ar ajuta cu ceva sa inventez, nu ma caracterizeaza!"

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"CV" incarcat la 7 ani: elev cu diploma de merit ziua si sot cu nevasta din vecini, seara

Nuntile cu tanci sunt tinute la secret de tiganii cu stare. Scuza pentru chefurile la care-si imbraca copiii in ginerica si mireasa: "Facem si noi un gratar, ca romanii".

"Elodiul" lui Cioaca, la final. Povestea ce a tinut Romania cu sufletul la gura se incheie in mister

Avocata Elodia Ghinescu, disparuta fara urma in noaptea de 29 spre 30 august 2007, va putea fi declarata moarta, pe cale judecatoreasca, incepand de astazi.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.