Timpul va sta in loc. Afla care este ultima descoperire ce va schimba cursul omenirii

Clepsidra

Se spune ca viata oamenilor are trei faze: copilaria, maturitatea si batranetea. Atunci cand esti copil iti doresti sa fii mare, iar atunci cand imbatranesti iti doresti sa fii copil.

Daily Mail: Orlando, Florida, 2011 - aici a avut loc cel de-al XIX-lea Congres Mondial de tratamente impotriva imbatranirii si medicina estetica. Doua concepte care vor sa transforme in realitatea basmul "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte".

Prezenti in numar mare la acest congres, oameni de stiinta si medici deopotriva au prezentat zeci de metode noi care ar opri timpul in loc in ceea ce priveste procesul de imbatranire.

Multe dintre aceste metode sunt deja disponibile in Occident, insa si-ar putea face intrarea si pe piata din Europa de Est.

Esti curios sa vezi SUBIECTELE de la BAC: Au fost mai usoare decat in vara

Citește și
Rosia Montana
Cine castiga din demararea proiectului Rosia Montana
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Cum se explica imbatranirea?

In modul minunat in care am fost creati, fiecare celula isi are rolul ei in procesul de imbatranire. Acestea contin cromozomi care decodeaza ADN-ul nostru, iar fiecare cromozom are 92 de telomeri - unitati ce fac parte din ADN, dar protejeaza capatele cromozomilor.

In momentul in care celulele se inmultesc, telomerii se scurteaza din ce in ce mai mult, pana cand aceste celule mor. Cand se intampla acest lucru, in organism au loc anumite transformari, iar acest lucru are ca rezultat imbatranirea.

Modul in care traim si factorii care ne influenteaza viata, dar si mostenirea ereditara sunt factori de care tin distrugerea celulelor si rapiditatea cu care se petrece acest proces.

Ce tratamente care vor schimba omenirea propun medicii?

TA-65, o denumire care pentru cei mai multi dintre noi nu spune nimic, ar putea fi cheia catre o viata fara vesnic tanara. Acest medicament ar activa o enzima numita telomeraza, ce ajuta la refacerea telomerilor, dar si la protejarea lor de distrugere.

TA-65 este un supliment nutritiv care contine substante extrase dintr-o radacina de planta de provenienta chineza.

Insa pentru ca tineretea are un pret, acesta variaza intre 150 si 500 de euro.

Stresul, tinut sub papuc

Pentru ca "tehnica" este motto-ul acestui secol, gadgeturile au intrat si in lumea medicala, iar succesul lor este garantat mai ales ca este legat de o transformare vizibila cu ochiul liber.

In cazul de fata, doi electrozi se aseaza in zona urechilor, la incheieturile mainilor sau fronta, iar dispozitivul - nu mai mare decat un iPad - poate fi pornit. Sistemul produce o senzatie de furnicaturi in zona in care au fost pusi electrozii. Pacientii, care au fost supusi unor astfel de teste, au declarat ca se simt descatusati de probleme, eliberati si impacati cu ei insisi.

Firul vietii sta in sange

Daca vrei sa afli cat vei mai trai, daca vei suferi de cancer sau alte boli ale acestui secol, exista un raspuns pentru acestea. Mostre de sange si urina vor fi testate intr-un laborator specializat din Florida, iar pretul acestei analize costa 660 de dolari.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Vrei sa evadezi? Unde iti poti petrece ultimul weekend din aceasta vara
Vrei sa evadezi? Unde iti poti petrece ultimul weekend din aceasta vara

Peste o suta de mii de turisti sunt asteptati in acest weekend pe litoral, pentru a incheia in forta un sezon estival inceput prost, dar salvat pe ultima suta de metri.

Cine castiga din demararea proiectului Rosia Montana
Cine castiga din demararea proiectului Rosia Montana

Producatorii de componente, echipamente si materiale necesare in procesarea zacamantului de aur, precum si furnizorii de servicii industriale, vor avea o piata asigurata pentru 16 ani.

Era post-Ghaddafi a inceput. Viitorul Libiei, decis de triburi si clanuri
Era post-Ghaddafi a inceput. Viitorul Libiei, decis de triburi si clanuri

La Tripoli au continuat luptele in jurul resedintei lui Muammar Ghaddafi, cazuta in mainile rebelilor, si in cartierul vecin Abu Slim, fief al trupelor fidele regimului. Liderul libian, in pofida prabusirii regimului sau, refuza sa cedeze.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.