Tarzan la volan e mic copil. Vezi ce face o fetita de 4 ani pe un drum aglomerat din China. VIDEO

Ultima actualizare: 29-10-2012 13:32
Fetita patru ani la volan

Viteza, viraje, franari bruste pe o autostrada aglomerata din China. Soferul acestei masini nu ar fi iesit cu nimic din peisaj, daca imaginile nu ar fi fost filmate din interiorul masinii.

Daily Mail: Inconstienta din partea parintilor este dusa la extrem. Acestia isi lasa fetita de numai patru ani sa conduca masina, pe un drum aglomerat din China.

Micuta nu este in stare sa spuna cateva cuvinte, insa isi arata indemanarea in ale condusului. Tatal ei, care sta in dreapta - pe post de copilot - si o filmeaza, pare tare mandru de abilitatile de soferita ale fiicei sale.

Desi un copil de varsta ei abia invata sa mearga pe o bicicleta, fetita din provincia chineza Jinal conduce ca un sofer profesionist. Insa asta nu scuza inconstienta parintilor. Totul ar fi putut lua o intorsatura tragica in numai cateva minute, deoarece micuta nu se poate baza pe insticte.

Chiar daca par amuzati si mandri de ceea ce este fata lor in stare sa faca, parintii ar trebui sa fie serios amendati.

Dupa cateva minute in care fata este lasata in spatele volanului, pe fundal se aude vocea unui barbat care spune: "Jia Zheng, opreste masina. Lasa-l pe tati sa conduca".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO