Emil, tatal Monicai Gabor: "Chinezul vrea sa ma cunoasca"

Ultima actualizare: 10-03-2012 03:08
Monica Gabor

Emil, tatal Monicai Gabor, fosta Columbeanu, traieste asa cum o face majoritatea romanilor: cu spaima ca maine poate nu va avea ce pune pe masa si va trebui sa se multumeasca doar cu o cana cu apa si o coaja de paine.

Libertatea: Libertatea a aflat ca tuberculoza cu care a fost diagnosticat in Bucuresti nu-i da pace nici acum, iar cei aproape 300 de lei pe care-i primeste de pe urma ajutorului de somaj abia daca-i ajung sa-si plateasca intreținerea si sa-si ia medicamente. “Eu am fost intotdeauna impotriva casatoriei cu Irinel. Ma bucur ca, in sfarsit, si-a gasit pe cineva de varsta ei. Mi-a spus Moni ca data viitoare poate ma ia cu ea in SUA, pentru ca iubitul ei cel nou, chinezul, vrea neaparat sa ma cunoasca. Dar, acum, sa vedem daca vor mai fi impreuna pana atunci...”, le-a mai dezvaluit Gabor prietenilor.

Click: Samantha Fox, imbracata de o creatoare romanca Celebra cantareata Samantha Fox prezenta, de curand, la Arad unde a sustinut un recital, a avut o surpriza de proportii din partea creatoarei de moda Ramona Julean. Aceasta i-a confectionat vedetei doua rochii unicat cu aplicatii manuale. Tanara din Arad s-a gandit sa-i daruiasca solistei acest cadou, in semn de multumire pentru toate hiturile scoase de-a lungul anilor. "Rochitele au fost create special pentru Samantha Fox si prezentate in ultima mea colectie, pe care am lansat-o zilele trecute. Cantareata a primit cu drag cadoul meu si mi-a promis ca imi va trimite poze cu noile ei tinute", a explicat Ramona Julean, creatoarea de moda din Arad.

Ziarul ring: Gheorghe Dinica va avea statuie in Capitala Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Bucuresti vrea sa faca un bust al regretatului actor Gheorghe Dinica. Institutia organizeaza un concurs de proiecte pentru realizarea unui bust dedicat maestrului Gheorghe Dinica. Reprezentantii Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic ne-au explicat ca este vorba despre un proiect posibil ce va prinde „viata” atunci cand vor exista bani: „Cine se va califica va putea realiza acest proiect cand vor exista fonduri. Este vorba despre un numar de concursuri in care ne pregatim proiecte viitoare. Astfel, artistii au posibilitatea sa expuna cum vad ei o anumita pesonalitate”. La concurs pot participa doar artisti profesiuonisti. De asemenea, printre proiectele institutiei ce ar putea prinde viata se numara un monument dedicat printului Rainier al-III-lea de Monaco, busturile lui Mircea Eliade, Hortensia Papadat-Bengescu si Avram Iancu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO