Steve Jobs si Bill Gates, cum nu te asteptai sa ii vezi vreodata: prieteni la catarama. VIDEO

Ultima actualizare: 03-11-2012 16:31
Steve Jobs

Steve Jobs si Bill Gates nu au fost dintotdeauna rivali de moarte. A existat o perioada cand acestia chiar au lucrat impreuna, iar clipul de mai jos sta marturie.

 Capital: Steve Jobs l-a avut invitat in anul 1983 pe Bill Gates, alaturi de Fred Gibbons - Software Publishing Co si Mitch Kapor - Lotus Development, in cadrul unui show denumit Macintosh Software Dating Game. Dupa ce s-a prezentat, Bill Gates a declarat ca in anul urmator, 1984, jumatate din profiturile Microsoft vor fi obtinute de la Macintosh Software, starnind ropote de aplauze in sala si facandu-l pe Steve Jobs, atunci in varsta de 28 de ani, sa zambeasca.

Ziarul Financiar: Primul headhunter din proiectul „Caut CEO pentru stat“ va incasa 120.000 de euro anul acesta Ministerul Economiei a publicat pe site (http://www.minind.ro, rubrica Achizitii publice/Proceduri) normele cu ajutorul carora firmele de executive search care vor sa consilieze autoritatile in acest proiect sa poata participa la prima licitatie lansata de minister. Headhunterul care va castiga licitatia va deveni astfel "consultantul" care va ajuta la selectia fir melor de executive search (adica a competitorilor sai) care vor face efectiv inlocuirea managerilor de la marile companii de stat cu profesionisti care au experienta in privat. "Avem o prevedere bugetara prin care vom putea acorda pana la sfarsitul anului acesta suma de 500.000 de lei (120.000 euro) pentru firma de consultanta care ne va ajuta sa incepem proiectul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si cheltuim toti acesti bani. Pentru firmele de headhunting care vor fi selectate ulterior vom urma o procedura de asociere intre minister si com paniile de stat la care urmeaza sa fie inlocuiti managerii, iar tarifele lor vor fi platite de catre companii", au spus reprezentantii Ministerului Economiei.

Romania Libera: Fascinatia „conspiratiilor diabolice" Ziua de 11 septembrie furnizeaza un bogat material pentru teoriile conspirationiste si in principal este vorba despre faptul ca am fost mintiti in legatura cu oribilele atentate teroriste din anul 2001. Americanii nu au fost victimele, ei au fost organizatorii. Indiferenti la nenumaratele anchete oficiale, independente sau jurnalistice si chiar la traumatismul americanilor, autorii acestor teorii sustin ca agenti americani si israelieni au pus explozibile in turnurile gemene World Trade Center si la Pentagon, inainte de a fi lovite de avioanele comandoului islamist. Unele teorii sugereaza ca, desi Administratia George W Bush nu a dat ordinul de a ucide propriii cetateni, nu a facut nimic pentru a impiedica atentatele, cu toate ca stia de pregatirea lor. Obiectivul era de a declansa razboaie si de a reprima libertatile publice in SUA.publice

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO